Nieuwsbrief #5

Hierbij de 5e nieuwsbrief van CPO de Bond. Er is in de afgelopen maanden weer veel werk verzet. Hieronder een korte update van verschillende zaken.

Op onze Facebook-pagina en website worden regelmatig updates geplaatst m.b.t. de voortgang. Zo kunt u hier o.a. een Timelapse (video met versnelde beelden) bekijken van de complete sloop van het oude ForFarmers gebouw. Ook staan hier duidelijke detailfoto’s gemaakt door Sylvia Rietberg.

Ook is er nieuws over het nieuwe transformatorhuisje, uitleg over de EkoKist-fundering & het luchtdicht bouwen, de bommelding en de voortgang van de bouw. Ook besteden wij aandacht aan de dag van de bouw in onze nieuwsbrief die a.s. zaterdag 4 juni plaats vindt.

 

Klik hier  --> Nieuwsbrief #5

Nieuwsbrief #4

Eindelijk.. er gebeurt wat op het terrein van de Bond! Na anderhalf jaar vergaderen, plannen maken en knopen doorhakken gebeurt er nu eindelijk wat buiten de vergadertafel. In deze nieuwsbrief kunt u lezen wat er inmiddels gebeurd is en wat er de komende tijd op de planning staat.

 

Klik hier  -->  Nieuwsbrief #4

 

LAATSTE RONDLEIDING DE BOND

Momenteel zijn wij bezig met het afronden van de financiering voor de woningen die gebouwd gaan worden op het voormalige terrein van de Bond. Wij hopen dit eind december afgerond te hebben zodat in de loop van januari gestart kan worden met de sloop van de fabriek. Voordat het zover is willen wij voor geïnteresseerden op zaterdag 19 december a.s. een laatste rondleiding organiseren. Mensen die nog graag eens binnen / buiten willen kijken kunnen zich hiervoor aanmelden. In verband met veiligheid zal de rondleiding door het gebouw in groepsverband worden gehouden op drie verschillende tijdstippen (10:00u, 11:00u of 12:00u) waarvoor u zich van te voren dient aan te melden. Het is dus niet mogelijk om op eigen gelegenheid door het gebouw te lopen.

U kunt zich tot uiterlijk woensdag 16 december aanmelden door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van uw naam en het voorkeurstijdstip (10:00u, 11:00u of 12:00u). LET OP! De rondleiding geschiedt op eigen risico, voorafgaand aan de rondleiding dient daarvoor een handtekening te worden gezet. De fabriek zelf draait namelijk niet meer en elektriciteit, gas en water zijn al afgesloten. Tevens is dit in verband met de geplande sloop (en bijbehorende risico’s en verzekeringen) echt de allerlaatste gelegenheid om rond te kijken. Hierna wordt de gehele locatie voorzien van bouwhekken en zal de sloop starten.

Het bouwbord staat!

Vanaf vandaag staat ons bouwbord op de locatie te pronken. Nu is het voor iedereen zichtbaar dat de locatie in ontwikkeling is. Ook kunnen wij u meedelen dat de omgevingsvergunning onherroepelijk is, dit betekent dat we officieel groen licht hebben om te kunnen gaan bouwen. Binnenkort hopen we met de sloop te kunnen starten, binnenkort meer hierover!!

 

 

 

 

Read More

Nieuwsbrief #3

Ondanks dat er aan de locatie van For Farmers nog niets gewijzigd is, hebben wij de afgelopen tijd niet stilgezeten. In deze nieuwsbrief kunt u lezen wat er de komende weken gaat gebeuren en wat de huidige stand van zaken is.

 

 

Klik hier  -->  Nieuwsbrief #3

Kleine impressie van de nieuwe situatie

Inmiddels is het bestemmingsplan definitief en kunnen wij u een impressie laten zien van de nieuwe situatie locatie De Bond.

 

 

 

 

Read More

Inloopavond CPO de Bond

Afgelopen woensdag 1 april was er een inloopavond in de oude winkel van 'de Bond' die georganiseerd werd door onze vereniging CPO de Bond. Op deze avond presenteerden wij de eerste schetsen/ontwerpen van het nieuwbouwplan voor de 9 woningen die we willen  realiseren op het perceel van For Farmers. Dat de uitnodiging voor deze avond in de nieuwsbrief, krant en social media goed over was gekomen konden we wel zien aan de opkomst! Van het begin tot het einde van de avond was het volle bak met alleen maar enthousiaste en belangstellende bezoekers. Natuurlijk waren op deze avond ook een aantal wethouders en raadsleden van de gemeente Oost Gelre aanwezig die dit project met bewondering volgen. Wij als groep willen iedereen bedanken die aanwezig was op deze avond en niet te vergeten de mensen die dit allemaal mede mogelijk hebben gemaakt. Voor foto's van deze avond verwijzen wij u door naar de Foto pagina.

Hebt u het gemist en wilt u toch op de hoogte blijven, meldt u dan aan voor de nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nieuwe Website Online

Vanaf heden is de nieuwe Website van CPO vereniging 'de Bond' online, komende tijd zal er nog veel nieuwe informatie, foto's ect. worden toegevoegd. Wilt u op de hoogte blijven kom? Aarzel niet en bezoek geregeld onze website.

Wij zijn ook te volgen op Facebook. Ga naar facebook.com/debondharreveld en Like onze pagina!!