Nieuwsbrief #1

Hallo,

 

Hierbij bevestigen we uw inschrijving voor de periodieke nieuwsbrief van CPO de Bond. Deze nieuwsbrief zal uw informeren over de vorderingen en stand van zaken van de beoogde nieuwbouw op het terrein van For Farmers aan de Lindeboomweg/Blaauwgeersstraat in Harreveld. 

 

Inmiddels hebben we van de Provincie Gelderland bevestiging gekregen van het verlenen van de aangevraagde subsidie voor ons CPO-project. Deze subsidie kan uitsluitend gebruikt worden voor:

• begeleiding van het project door een procesbegeleider (in ons geval Stefanie Vrieze van SVPP uit Eibergen)

• het opstellen voor het ontwerp van de woningen door een architect. Dit betekent al een mooie stap in de goede richting! 

We gaan nu vervolgstappen nemen om langzamerhand steeds dichter in de buurt te komen van ons doel; realisatie van nieuwbouwwoningen op deze locatie! Zo gauw we meer weten over deze vervolgstappen zullen we u hierover informeren in de volgende nieuwsbrief. Mocht u in de tussentijd vragen hebben dan kunt u ons bereiken door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bedankt voor uw interesse!

 

 

Met vriendelijke groet,

 

CPO de Bond

Harreveld